BURSA / OSMANGAZİ - ALIYA İZZETBEGOVIÇ İMAM HATIP ORTAOKULU

(224) 256-3321
Namık Kemal Mahallesi 3. Namık Kemal Sokak No 44 Osmangazi / BURSA
Vizyon
Ülkemize öncü, dünyaya örnek donanımlı ve inançlı nesiller yetiştiren ideal bir kurum olmak.
Misyon
Dinini, tarihini, kültürünü ve değerlerini bilen; çağın gerektirdiği bilgi ve görgüyü edinmiş; teknolojiyi üst düzeyde kullanabilen; özgüveni yüksek, iletişime açık, kendisini güncelleyebilen, okuyan, araştıran, kendisine sürekli daha ileri hedefler belirleyen, doğuyu da batıyı da tanıyan, görevini layıkıyla yerine getirebilecek donanıma sahip; iyiliği emreden kötülükten sakındıran çevresine örnek ahlaklı, şuurlu ve vatansever nesiller yetiştirmek.
GÜREŞ BURSA 3.LÜĞÜ, FUTBOL TAKIMI OSMANGAZİ 2.LİĞİ, BURSA 3.LÜĞÜ
Öğretim Şekli :TAM GÜN
KALORİFERLİ
Ulaşım
HEYKEL - SÖNMEZ´den (Belediye Otobüsü: 16/A - 16/İ - 19/B - 19/E Eski Yolava Yolu Eski Ersöz Un Fabrikası Durağı) KENT MEYDANI´ndan (Belediye Otobüsü:16/İ ve Zafer, BTSO Minibüs Dolmuşu - Tramvay: Yeni SGK Durağı - Metro: Demirtaşpaşa ve Gökdere İstasyonları)
Okul Servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Namık Kemal Mahallesi Namık Kemal Sokak No:44 Osmangazi / BURSA ( Yeni Bursa Büyükşehir Belediyesi Binasının 40 Metre altı.)
MERKEZDE ( Heykel´den yürüyerek 25 dk., Kent Meydanı´ndan 15 dk.)
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okul tarafından düzenlenen Futbol-Basketbol-Voleybol Turnuvaları, İl İçinde düzenlenen Futbol Turnuvaları
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI PROJELERİ